GARDEROBESKABE EFTER MÅL
INDBYGGET REOL
RADIATORSKJULER
LANDKØKKEN
SNEDKER KØKKEN
BADEVÆRELSER
FORSATSVINDUER
INDBYGGET SKAB
PROJEKTER
OM KLASSIQ
PRISER
KONTAKT


Forsatsvinduer

Vinduer af ældre dato i god kvalitet skal man passe på. Men har de et enkeltlag glas, kan de med fordel isoleres med forsatsvinduer, som monteres på indersiden af de eksisterende vinduer. På den måde bibeholdes stilen i boligen samtidig med, at der opnås isolering for kulde, træk og støj.

Hvis forsatsvinduer skal blive en naturlig del af boligen, Kan en snedker med sans for detaljen være svaret.

Forsatsvinduer fra Klassiq er klassiske forsatsrammer med vinduer monteret på indersiden af de eksisterende vinduer. Stilen fra de eksisterende vinduer forbliver intakt, idet vore forsatsvinduer, har en profilering, der matcher de originale vinduer. Forsatsvinduerne er nøjagtigt tilpasset rammerne på de eksisterende vinduer. På den måde bevares æstetikken, og vinduer og forsatsvinduer får en naturlig sammenhæng samtidig med, at de giver en professionel og smuk løsning på træk, kulde og eventuelle støjgener.

Forsatsvinduer kan åbnes individuelt og monteres med spændfjedre i messing, som giver et stilerent udseende.

Er der kælet for detaljerne i boligens interiør og arbejdet med sammenhæng i design, æstetik og nytteværdi, vil et smukt snedker køkken, stilrene radiatorskjulere og elegant udført forsatsvinduer gøre boligens udtryk fuldendt, og få boligen til at fremstå original og indbydende.Arrild-Inventar - Ehlersvej 10 - 2900 Hellerup - Tlf +45 40 40 60 25 - martin@arrild-inventar.dk