GARDEROBESKABE EFTER MÅL
INDBYGGET REOL
RADIATORSKJULER
LANDKØKKEN
SNEDKER KØKKEN
BADEVÆRELSER
FORSATSVINDUER
INDBYGGET SKAB
PROJEKTER
OM KLASSIQ
PRISER
KONTAKT


Garderobeskabe efter mål

Garderobeskabe efter mål fuldender det klassiske indtryk og udnytter pladsen på bedste vis i soveværelset, entréen, under trappen, i kælderen eller hvor, der er behov for ekstra garderobeskabe efter mål.

Klassiq opfylder dine ønsker og behov, og vi bygger garderobeskabe efter mål, så de er indrettet til at matche den garderobe, de skal indeholde. Har du mange lange kjoler, skal der være ekstra plads under bøjlestangen. Har du mange skjorter og jakkesæt, skal der være ekstra meget bøjleplads. Har du mange sko, skal dine garderobeskabe efter mål indrettes til at rumme dem. Først at fremmest handler det om at få identificeret dine behov, så vi kan bygge den rigtige garderobe til dig.

Klassiq leverer kompromisløst design og skabe i høj kvalitet med finerede inderskabe, fast forramme, bøjlestænger i træ/metal og skuffer i massiv håndtappet træ. Alt bygges i høj kvalitet i træsorter efter eget ønske i ask, eg, elm eller wengé - men særlige ønsker til træsorter imødekommes, så resultatet bliver smukke garderobeskabe efter mål, der holder hele livet og nemt lader sig reparere i tilfælde af skrammer eller ridser.

Garderobeskabe efter mål er altid en god og langsigtet investering. Inderskabe, skuffer og skabslåger bygges på eget snedkeri i Danmark. Dernæst monteres skabet nænsomt, og resultatet bliver fantastiske og smukke garderobeskabe efter mål, som passer til boligens arkitektur og øvrige interiør i en kompromisløs kvalitet.Arrild-Inventar - Ehlersvej 10 - 2900 Hellerup - Tlf +45 40 40 60 25 - martin@arrild-inventar.dk