GARDEROBESKABE EFTER MÅL
INDBYGGET REOL
RADIATORSKJULER
LANDKØKKEN
SNEDKER KØKKEN
BADEVÆRELSER
FORSATSVINDUER
INDBYGGET SKAB
PROJEKTER
OM KLASSIQ
PRISER
KONTAKT


Indbygget skab

Et indbygget skab kan være den rette løsning, hvor der mangler opbevaringsplads, men det kan også skjule et kedeligt trappehul, en målertavle, et ubrugeligt hjørne i stuen eller bruges til opmagasinering i fadeburet eller i kælderen. Der kan også bygges skabe under et vindue, og her afsluttes der med en ny vindueskarm.

For at et indbygget skab skal blive brugbart og lækkert, skal det falde godt ind i det øvrige interiør og kun være så bredt eller så smalt, som rummet tillader. Skabslågerne på et indbygget skab skal falde ind i interiøret ligesom greb og øvrige detaljer.

Håndbygget interiør kræver nøjagtig måltagning og fremstilling samt præcis og nænsom montering i overensstemmelse med boligens æstetik og arkitektur. Klassiqs dygtige snedkere tager hånd om alle disse ting, når vi arbejder på dine løsninger. Derfor kan du også være sikker på, at et indbygget skab leveret og monteret af Klassiq er en livslang investering. Da alt interiør er bygget i træ af høj kvalitet og dernæst håndmalet, kan skrammede og ridsede skabslåger, vindueskarme m.m . nemt og skånsomt repareres.

Lad et snedkerfremstillet indbygget skab være den lille detalje, der giver din bolig et personligt præg og fuldender stilen. Med sans for æstetik kan Klassiq altid rådgive dig om, hvordan du bedst udnytter pladsen i dit hjem.Arrild-Inventar - Ehlersvej 10 - 2900 Hellerup - Tlf +45 40 40 60 25 - martin@arrild-inventar.dk