GARDEROBESKABE EFTER MÅL
INDBYGGET REOL
RADIATORSKJULER
LANDKØKKEN
SNEDKER KØKKEN
BADEVÆRELSER
FORSATSVINDUER
INDBYGGET SKAB
PROJEKTER
OM KLASSIQ
PRISER
KONTAKT


Om Klassiq

Klassiq.dk ejes af Arrild-Inventar, som ejes af de to brødre, Martin og Michael Arrild.

Det hele startede for mange år siden i familiens kælder, hvor brødrene brugte meget af deres tid i faderens værksted på at arbejde i både træ og metal.

Senere startede Martin et mindre firma med en ven, som producerede transportkasser til musikudstyr og professionelle fotografiapparater. Imidlertid skulle karrieren tage en helt anden drejning med både en kandidatuddannelse og efterfølgende PR- og kommunikationsjob i større danske og internationale virksomheder. Et stort ønske om at gå andre veje førte ham imidlertid videre til en snedkeruddannelse og en årrække hos et af landets dygtige snedkerier for inventar og møbler.

Broren Michael fik en lang karriere i militæret som flyveleder på Flyvestation Værløse. Lukningen af flyvepladsen og et ønske fra dem begge om at lave noget konkret sammen, fik dem til at starte en lille radiatorskjuler-virksomhed, som blomstrede over de næste år.

Beslutningen om at føre det videre kom med samarbejdsaftalen med George Jackson og mulighederne for at skabe eget værksted med høje krav til kvalitet og et ønske om at fokusere på individuelle, klassiske interiørløsninger. I 2010 åbnede de snedkeriet i Ganløse, som ligger smukt placeret ud til åbne vidder og med højt til himlen.

I dag kører brødrene virksomheden Klassiq, hvor de individuelle løsninger, det lækre klassiske design, sans for detaljen, god rådgivning og høj kvalitet i udførelsen er med til at give kunderne en sikker leverance og gennemtestede produkter, der er en investering for livet.

Klassiq udvikler gerne nye løsninger, så går du med en idé, som du ønsker virkeliggjort, hjælper vi dig gerne.
Arrild-Inventar - Ehlersvej 10 - 2900 Hellerup - Tlf +45 40 40 60 25 - martin@arrild-inventar.dk