fbpx

GARDEROBESKABE

Hvidt indbygget garderobeskab i Charlottenlund

GARDEROBESKABE EFTER MÅL

Garderobeskabe efter mål fuldender det klassiske indtryk og udnytter pladsen på bedste vis i soveværelset, entréen, under trappen, i kælderen eller hvor, der er behov for ekstra garderobeskabe efter mål. Klassiq opfylder dine ønsker og behov, og vi bygger garderobeskabe efter mål, så de er indrettet til at matche den garderobe, de skal indeholde. Har du mange lange kjoler, skal der være ekstra plads under bøjlestangen. Har du mange skjorter og jakkesæt, skal der være ekstra meget bøjleplads. Har du mange sko, så skal dine garderobeskabe efter mål indrettes til at rumme dem. Først og fremmest handler det om at få identificeret dine behov, så vi kan bygge den rigtige garderobe til dig.

Klassiq leverer kompromisløst design og skabe i høj kvalitet med finerede inderskabe, fast forramme, bøjlestænger i træ/metal og skuffer i massiv håndtappet træ. Alt bygges i høj kvalitet i træsorter efter eget ønske i ask, eg, elm eller wengé. Men særlige ønsker til træsorter imødekommes, så resultatet bliver smukke garderobeskabe efter mål, der holder hele livet og nemt lader sig reparere i tilfælde af skrammer eller ridser.

Kontakt os
Pastel blåt indbygget garderobeskab til børneværelset i Charlottenlund
Klassisk hvidt walk in closet i Charlottenlund
Baby blå indbygget skab til børneværelse i Charlottenlund
Elegant walk-in closet med snedker bænk

INDBYGGET SKAB

Et indbygget skab kan være den rette løsning, hvor der mangler opbevaringsplads, men det kan også skjule et kedeligt trappehul, en målertavle, et ubrugeligt hjørne i stuen eller bruges til opmagasinering i fadeburet eller i kælderen. Der kan også bygges skabe under et vindue, og her afsluttes der med en ny vindueskarm.

For at et indbygget skab skal blive brugbart og lækkert, skal det falde godt ind i det øvrige interiør og kun være så bredt eller så smalt, som rummet tillader. Skabslågerne på et indbygget skab skal falde ind i interiøret ligesom greb og øvrige detaljer.

Håndbygget interiør kræver nøjagtig måltagning og fremstilling samt præcis og nænsom montering i overensstemmelse med boligens æstetik og arkitektur. Klassiqs dygtige snedkere tager hånd om alle disse ting, når vi arbejder på dine løsninger. Derfor kan du også være sikker på, at et indbygget skab leveret og monteret af Klassiq er en livslang investering. Da alt interiør er bygget i træ af høj kvalitet og dernæst håndmalet, kan skrammede og ridsede skabslåger, vindueskarme m.m. nemt og skånsomt repareres.

Lad et snedkerfremstillet indbygget skab være den lille detalje, der giver din bolig et personligt præg og fuldender stilen. Med sans for æstetik kan Klassiq altid rådgive dig om, hvordan du bedst udnytter pladsen i dit hjem.

  Kontakt os

  Skuffer til sko i vitrine garderobeskab
  Bøjlestang til jakkesæt i vitrine garderobeskab
  Klassisk hvidt walk in closet i Charlottenlund
  Lyseblåt indbygget garderobeskab til børneværelset i Charlottenlund

  BYG SELV SKAB TIL DIT HJEM

  Hos Klassiq bygger du selv dit eget garderobeskab, så det matcher dine behov. På den måde får du et skab, der er fyldt med alt, hvad du har brug for. Ikke nok med at du får et byg-selv-skab, der matcher dine behov, så får du også et skab, der passer perfekt ind i dit soveværelse. Vores skabe bygges efter målene i dit hjem, så du udnytter pladsen på bedst mulig vis. Alle vores skabe bygges i kvalitetsmaterialer, så dit nye skab holder i mange, mange år. Klædeskabet bygges lige nøjagtig efter dine ønsker. Du vælger alt fra træsort til antal hylder og størrelse. Det er helt op til dig, hvordan dit nye skab skal se ud, så det matcher andre møbler i hjemmet og passer ind i rummet. Når du køber et byg-selv-skab hos Klassiq, skal du ikke tænke på andet end, hvordan det skal se ud, hvor mange skuffer du har brug for, og om der skal være plads til sko. Vi leverer og monterer nemlig skabet for dig.

  INDBYGGEDE SKABE EFTER MÅL

  Med et indbygget snedkerskab er du sikret den bedste kvalitet og den bedste udnyttelse af pladsen i dit hjem. Vi har indbyggede skabe efter mål, som udarbejdes af vores egne snedkere, så det passer ind i ethvert ubrugeligt hjørne, under trappen eller lignende. Til det ubrugelige hjørne, hvor der aldrig er noget der passer, kan du få et hjørnegarderobeskab hos Klassiq. Vi sørger for at enhver krog udnyttes i dit hjem. Det er også vigtigt, at dit skab passer sammen med interiøret i dit hjem, og det gælder både låger, knob og enhver anden detalje på skabet. Med et snedker skab fra Klassiq er du sikret et holdbart skab, der passer ind i dit hjem. En af de mange fordele, ved et indbygget snedkerskab, er, at du kan sætte dit eget personlige præg på skabet, så det er med til at fuldende dit hjem. Tag et kig på vores galleri og se nogle af vores tidligere snedkerskab-løsninger og få lidt inspiration til detaljerne i dit indbygget skab.

  INDBYGGEDE SKABE TIL SKRÅVÆG

  Har du skråvægge i dit hjem, og har du endnu ikke fundet den perfekte skabsløsning? Så kan du med fordel få lavet dit eget personlige indbygget skab til skråvæg hos os. Vores dygtige snedkere laver skabe lige efter dine ønsker, så du får et skab der matcher indretningen i hjemmet. Indbyggede skabe til skråvæg laves, så de passer fra gulv til væg. På den måde sørger vi for, at du får maksimal udnyttelse af værelset. Indbyggede skabe til skråvæg er den perfekte måde at udnytte den ubrugelige plads og få et skab, der enten giver ekstra opbevaring eller giver plads til dit tøj. Det kan være svært at finde et skab til skråvæg, der passer præcist til målene i dit hjem. Derfor er en skræddersyet løsning ofte det bedste valg. Hvad enten du har behov for mere opbevaringsplads eller et garderobeskab, så kan vi hjælpe dig. Sammen skaber vi den bedste skabsløsning til dit hjem.

  Garderobeskabe efter mål er altid en god og langsigtet investering. Inderskabe, skuffer og skabslåger bygges på eget snedkeri i Danmark. Dernæst monteres skabet nænsomt, og resultatet bliver fantastiske og smukke garderobeskabe efter mål, som passer til boligens arkitektur og øvrige interiør i en kompromisløs kvalitet – kontakt os for at høre mere.

  Anbefalinger