fbpx

Om Klassiq

KLASSIQ er et design-snedkeri, der leverer individuelle løsninger med respekt for boligens tidsperiode i et design, der afspejler rummenes sjæl og fornemmelse.
Vi er optaget af den bæredygtighed, som kommer af gode valg af de rigtige materialer, omhyggelig behandling og langtidsholdbare løsninger der er baseret på høj faglighed og kvalitet i arbejdet.

KLASSIQ har eksisteret siden 2010 og var allerede før det en mindre virksomhed med speciale i fremstilling af specielt radiatorskjulere.

Målet har være at skabe eget værksted med høje krav til kvalitet og et ønske om at fokusere på individuelle, klassiske interiørløsninger.

Vi startede på en idyllisk gård i Ganløse, men da vi fik brug for mere plads flyttede vi til egne lokaler i Fredensborg. Her har vi bosat os i et tidligere orgelbyggeri som vi har ombygget til at rumme et fuldt professionelt inventar-snedkerværksted samt et flot showroom. Det har givet os mulighed for at vise, hvad vi kan med de løsninger vi har på display i showroomet og så kan vi tage dig med på en tur rundt i produktionen, så du kan se hvordan vores løsninger blive til og møde snedkerne.

Vores mål er flotte klassiske designs, sans for detaljen, god rådgivning og høj kvalitet i udførelsen. Sådan kan vi give dig en sikker leverance, gennemtestede og unikke produkter, der er en investering for livet.

Vi er altid 100% fokuserede på at levere det bedste resultat til hver enkelt kunde. Der det den leverancesikkerhed der gør, at nye kunder kommer til og at vores ”gamle” kunder kommer tilbage til os, når der er noget nyt der skal designes til deres hjem.

Vi er altid friske på en udfordring, så hvis du har en idé, som du ønsker virkeliggjort, så hjælper vi dig gerne med at få den ført ud i livet.

Martin - klassiq.dk

KLASSIQ ejes i dag af Martin Arrild, der har drevet og været medejer af virksomheden siden 2010. Martin blev uddannet på snedkerskolen i 2006 og modtog sølvmedalje for sit afgangsprojekt.

Virksomheden beskæftiger i dag tre snedkere, lærlinge og har egne inventar-malere deriblandt Martins bror, Michael, som også var med til at starte KLASSIQ.

Anbefalinger