fbpx

MØBLER

MØBLER

Når vores kunder har fået bygget fx nyt køkken eller en ny garderobe, så kommer de ofte tilbage med ønsket om at vi kan levere andre møbler, der passer til det inventar de har købt.

Da efterspørgslen på specifikke løsninger har været stor og vi ofte bliver spurgt om vi kan levere fx et lækkert massivt spisebord der passer til huset eller en briks til entréen med skoskuffer, har vi besluttet at udvide vores sortiment.

KLASSISK SPISEBORD

I tråd med vores design, kan vi nu levere spiseborde i massivt træ med klassiske ben og en top plade forskellige træsorter, linoleum eller Composit plade med hårdtræskanter eller en helt eksklusiv løsning i sten, zink, messing eller andet der giver det helt personlige præg. Hvis man allerede har et af vore køkkener kan stellet håndlakeres således at der er en sammenhæng i rummet mellem bordet, hvor man sidder og det faste inventar.

Pris fra 25.000 kr.

MODERNE SPISEBORD

Vi har også designet et mere moderne bord i hårdttræ med X-sarg og klassiske ben der er en smule vinklede. Dette bord har smukke rene linjer og frigør sargen fra kanten af pladen, så bordet ser let og enkelt ud.

Samtidig giver x-sargen en fantastisk styrke, det betyder at bordet kan produceres i flere bredder og i længder fra 210 cm og op til helt lange konferenceborde.

Priser fra 35.000 kr.

Kontakt os, så vi kan snakke om dine ønsker til materiale og størrelse og regne en pris til dig. [indsæt link]

SIDDEBRIKS

Vi har gennem årene leveret mange unikke udgaver af vores siddebriks med hynde. Her er der mulighed for skuffer, eller faste hylderum til skoopbevaring, magasiner eller andet. Tophynden får vi lavet hos vore dygtige møbelpolstrere i enten læder eller et lækkert groftvævet hørstof med beslåede knapper.

En siddebriks i soveværelset eller i entréen er en skøn måde at samle rummet på. Det er et sted, hvor man kan sidde og tage sko på og som samtidig giver ekstra opbevaringsplads til huer og vanter, sko, magasiner eller andet, som har brug for en fast plads.

Siddebriksene leveres efter mål og i materialer, så de altid passer til inventaret i det rum, de skal stå i.

Kontakt os