fbpx

SNEDKERMØBLER

Elegant walk-in closet med snedker bænk

HÅNDLAVEDE SNEDKERMØBLER

Når vores kunder har fået bygget fx nyt køkken eller en ny garderobe, så kommer de ofte tilbage med ønsket om at vi skal levere andre håndlavede snedkermøbler, der passer til det inventar de har købt.

Da efterspørgslen på specifikke løsninger har været stor, og vi ofte bliver spurgt, om vi kan levere fx et lækkert massivt spisebord, der passer til huset eller en briks til entréen med skoskuffer, har vi besluttet at udvide vores sortiment. Kort fortalt kan du få skræddersyet dine egne håndlavede snedkermøbler, så de passer lige præcis ind i din indretning og hjem. Uanset om du efterspørger et nyt, håndlavet møbel til stuen, gangen, soveværelset, badeværelset, entréen mv., så er mulighederne mange her hos Klassiq. Vi udvælger altid det smukkeste træ, ligesom vi er meget omhyggelige med vores eventuelle udskæringer. Vi afleverer heller aldrig et møbel, som vi ikke 100% kan stå inde for – det gælder både for produktionen og den efterfølgende montering.

Kontakt os

Et lille udvalg af vores håndlavede snedkermøbler

Møbler klassiq

SIDDEBRIKS

Vi har gennem årene leveret mange unikke udgaver af vores siddebriks med hynde. Her er der mulighed for skuffer, eller faste hylderum til skoopbevaring, magasiner eller andet. Tophynden får vi lavet hos vores dygtige møbelpolstrere i enten læder eller et lækkert groftvævet hørstof med beslåede knapper.

En siddebriks i soveværelset eller i entréen er en skøn måde at samle rummet på. Det er et sted, hvor man kan sidde for at tage sko på, og som samtidig giver ekstra opbevaringsplads til huer og vanter, sko, magasiner eller andet som har brug for en fast plads. Der er derfor tale om et pladsbesparende, funktionelt og nyttigt møbel, som også er dekorativt uanset, hvor du vælger at placere det i husstanden. Siddebriksene leveres efter mål og i materialer, så de altid passer til inventaret i det rum, de skal stå i.

Det er helt op til dig, hvordan din nye opbevaringsløsning – i form af en snedkerbænk – skal se ud. Uanset om den skal være lille, bred, lav eller høj – så har vi løsningen. Størrelsen på snedkerbænken kan du tilpasse, så den stemmer overens med antallet af beboer, antallet af sko samt behovet for anden generel opbevaringsplads.

Du har også mulighed for at vælge en snedkerbænk med en mere lukket opbevaringsløsning. Fordelen, ved denne form for snedkerbænk, er, at sko og andet ikke samler støv, når de står fremme. Derudover kan det være en fordel for dig, som gerne vil gemme sko og andet lidt væk. Men uanset hvilken løsning du vælger, så er vores håndlavede snedkerbænke atmosfæreskabende, smukke og funktionelle.

Snedker arbejder i snedkerværkstedet Klassiq

KLASSISK SPISEBORD

I tråd med vores design kan vi nu levere spiseborde i massivt træ med klassiske ben og en top plade i forskellige træsorter. Vi kan lave en linoleum- eller kompositplade med hårdtræskanter eller en helt eksklusiv løsning i sten, zink, messing eller andet, der giver det helt personlige præg.

Vores klassiske spisebord pynter i ethvert hjem, og mulighederne for at sætte sine individuelle præg er mange. Spisebordet er hjemmets samlingssted – og dermed også det sted, hvor vi bruger rigtig meget af vores tid. Derfor er det vigtig, at spisebordet er afstemt med hjemmets øvrige inventar og indretning, ligesom det er vigtigt med et robust og æstetisk smukt spisebord.

  Kontakt os

  Bordpladerne på vores spiseborde er præget af fascinerende årer som på smukkeste vis danner et naturligt mønster. Træet er altid nøje udvalgt, og vi gør en dyd ud af at fremstille håndlavede spiseborde, som løfter stuens udtryk til nye højder. Derudover har vi altid øje for de små detaljer, hvilket giver spisebordet en iøjnefaldende og indbydende karakteristik.

  Hvis du allerede har et af vores køkkener, kan stellet håndlakeres, så der er en sammenhæng i rummet mellem bordet, hvor man sidder og det faste inventar.

  Pris fra 25.000 kr.

  MODERNE SPISEBORD

  Vi har også designet et mere moderne bord i hårdttræ med X-sarg og klassiske ben der er en smule vinklede. Dette bord har smukke rene linjer og frigør sargen fra kanten af pladen, så bordet ser let og enkelt ud. Samtidig giver x-sargen en fantastisk styrke. Det betyder, at bordet kan produceres i flere bredder og i længder fra 210 cm og op til helt lange konferenceborde.

  Priser fra 35.000 kr.

  Et moderne spisebord, med et mere futuristisk præg, passer selvfølgelig godt ind i det moderne, minimalistiske hjem. Men det passer også til den mere klassiske indretning, hvor sammenspillet mellem det moderne og det klassiske tilføjer kant og karakter. Vores moderne spisebord bliver fremstillet i et ekstravagant og tidløst design, hvor det æstetiske og praktiske er forenet på bedste vis. Resultatet er et moderne, slidstærkt spisebord som er perfekt afbalanceret og harmonisk.

  Tag et kig på vores galleri og se hvilke andre møbler, vi kan levere til dig. Du er også velkommen til at udfylde nedenstående formular og få en uforpligtende snak omkring dine ønsker og behov.

  Anbefalinger