fbpx

BADEVÆRELSER

BADEVÆRELSER

Kontakt os

Et badeværelse skal være lækkert, funktionelt og praktisk. Det skal naturligvis opfylde de basale behov i hverdagen. Men det gør ikke noget, at der også bliver plads til den stille fordybelse og den lille luksus. Vi designer omgivelserne, der giver dig mulighed for at forkæle dig selv, når tiden er til det og nyde roen. Hos Klassiq kan badeværelset designes traditionelt og klassisk, så det passer til resten af boligens stil og samtidig opfylde dine krav til komfort og funktionalitet.

Klassiq håndbygger badeværelsesinventar efter dit ønske.

Badeværelsesinventaret kan leveres i mange forskellige materialer. Til vaske og topplader benytter vi både træ, porcelæn, lavasten, granit og forskellige kompositmaterialer som fx Corian®, Silestone® eller Hi-Macs®. Underskabe og skuffefronter leveres også i håndmalet træ, massivt træ eller kompositmaterialer. Valget er dit. Vi bygger normalt skufferne i massiv ask eller eg, men vil du hellere have dem i fx wengé eller valnød, kan du få det.

Mangler du idéer eller rådgivning om indretning af dit badeværelse, eller har du brug for en mere optimal udnyttelse af pladsen, hjælper vi dig gerne til en løsning, du vil holde af mange år fremover.