fbpx

SNEDKERKØKKENER

Moderne hvidt snedkerkøkken i Rørvig

SNEDKERKØKKEN

I Klassiq er vi specialister i det klassiske snedkerkøkken med alle det moderne køkkens bekvemmeligheder. Vi går ikke på kompromis, når det gælder funktionalitet og æstetik. Vores snedkerkøkken er specialdesignet til boligen og tilpasset ned til mindste detalje. For at kunne opfylde dine ønsker til et nyt snedkerkøkken og samtidig respektere boligens originale stil, arbejder vi både med arkitektur, design og meget nøje opmålinger.

Kontakt os

HVORFOR FÅ ET SNEDKERKØKKEN?

Med et snedkerkøkken får du et lækkert, moderne og funktionelt køkken, der er designet med respekt for din boligs tidsperiode og fornemmelsen i lokalet. Det er et eksklusivt køkken, hvor du ikke behøves at gå på kompromis med design eller materialevalget.

Et eksklusivt skræddersyet køkken

Et snedkerkøkken er et eksklusivt køkken, der skræddersyes til dit hjem. Derved får du et unikt køkken, der ikke ligner andre køkkener. Dette køkken er designet efter dine behov og ønsker, med øje for enhver detalje i alt fra materialevalget til hængsler og greb. 

Et tidløst og holdbart køkken

Vores snedkerkøkkener laves med et tidløst design, der vil forblive moderne, holdbart og eksklusivt gennem flere generationer. Alle materialerne er nøje udvalgte med henblik på at vælge slidstærke materialer med en lang holdbarhed. 

Stort og hvidt snedkerkøkken i Charlottenlund
Lyst og hvidt snedkerkøkken

FUNKTIONELT KØKKEN

Et snedker køkken skal fungere, både hvad angår funktionalitet og design, og vi tænker derfor i nye løsninger og smukke finesser og skaber køkkener for livet. Det lækre interiør af ægte, fineret træ, håndmalede overflader og skuffer i massivt træ sikrer dig et holdbart snedker køkken, som nemt lader sig reparere og male om.

Køkkenet fungerer ofte som samlingspunkt. Det er her familien mødes og spiser, snakker, arbejder, laver lektier og ser tv. Vi arbejder derfor med udgangspunkt i, hvordan boligen bruges, dens ånd og arkitektur, når vi designer det nye snedker køkken. Integrerede hvidevarer, indbygget emhætte og tv falder ind som en naturlig og diskret del af rummet, og dit snedker køkken fremhæver de smukkeste detaljer i din bolig og sikrer den bedste funktionalitet. Alt kan bygges i integrerede løsninger, og kun fantasien sætter grænsen i dit snedker køkken.

Hos Klassiq leverer vi et smukt klassisk design kombineret med det moderne køkkens bekvemmeligheder.

  Kontakt os

  Hygggeligt og moderne landkøkken i Klitmøller

  HÅNDLAVET SNEDKERKØKKEN PÅ SJÆLLAND

  Mange siger, at køkkenet er husets hjerterum da det er et rum der bruges mange timer i med øje for at lave et lækkert måltid til dem man har kært. Vores passion er derfor også, at gøre dette rum til et sted hvor der først og fremmest er fokus på funktionalitet, men i høj grad også fokus på design og materialer som gør rummet indbydende og hyggeligt.

  Det er meget subjektivt hvad folk ønsker at lægge vægt på i et køkken. Hvis du sætter pris på at lave store middage og mange hjemmelavede måltider, kan det være at du skal prioritere plads til et stort køleskab og meget fri bordplads. Andre sætter pris på, at køkkenet er centrummet for hjemmet og ønsker derfor en køkkenø hvor det sociale aspekt er meget fremtrædende. Uanset hvad du ønsker, så kan vi indfri dine drømme da vi laver dit køkken helt fra bunden.

  Som sagt sætter vi funktionaliteten i højsædet når vi bygger dit køkken, så vi bruger selvfølgelig massivt træ der kan holde til diverse slid i løbet af årene. Når jeres snedkerkøkken er blevet et gammelt snedkerkøkken, så er der ingen grund til at overveje at skifte det ud. På grund af de slidstærke materialer, kan alle elementer hurtigt repareres og males om, hvis det er det du ønsker. Et snedkerkøkken er derfor en langvarig investering som kan holde til langt ude i fremtiden.

  Hos Klassiq designer vi køkkenet efter dine behov og ønsker, og samtidig sikrer vi, at det passer perfekt til dit hus. Derfor kan vi også designe et moderne og charmerende landkøkken til dit hjem. Med et landkøkken, får du et hyggeligt samlingssted for hele familien.

  SNEDKERKØKKEN PRIS

  Et nyt snedkerkøkken er det ypperste indenfor køkkenverdenen, og hvis du vægter kvalitet og langtidsholdbarhed højt – så er det også prisen værd! I og med at det er skræddersyet kan det være svært at lave en eksakt pris til dig og dit nye køkken. Dog har vi en fra-pris der hedder 11.500 DKK pr. element, og så kan prisen herefter variere. Nogle faktorer som også har en indvirkning på prisen er bl.a. hvilke knopper eller håndtag som du ønsker på dit nye køkken. Derudover afhænger prisen også af hvilken bordplade der vælges. Så når man snakker snedkerkøkkener, er der mange ukendte variabler, men vi vil rigtig gerne guide jer og hjælpe jer så det bliver mere gennemsigtigt og gennemskueligt.

  Vi laver dit nye køkken med de bedste og mest langtidsholdbare materialer, og gør det med den største respekt for snedkerfaget. Derfor er der selvfølgelig også en ventetid på vores produkter. Det vil dog være hele ventetiden værd, da du får et køkken som passer perfekt ind i dit hjem og som er præcis som DU ønsker det.

  Snedkerkøkken af Klassiq

  FIND NYT KØKKEN INSPIRATION

  Hvert køkken har sin egen ånd og sin egen personlighed – og derfor er der ikke to køkkener der er ens. Vi laver dit køkken fuldstændig skræddersyet til dig, så det passer til lige præcis dit hjem! Kig gerne nedenstående billeder igennem for at få lidt inspiration til hvordan dit næste køkken skal se ud – og hvis du er i tvivl om hvorvidt noget kan lade sig gøre, så skal du endelig bare kontakte os på mail martin@klassiq.dk eller på telefon 40 40 60 25, og så skal vi nok besvare dine spørgsmål. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular her, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig!

  Anbefalinger