fbpx

LANDKØKKEN

LANDKØKKEN

Et landkøkken summer af stemning og liv. Her er plads til original madkunst, hyggelige familiesammenkomster og elegance – om bordet og i omgivelserne. Kombinerer man gedigent håndværk og smukt håndbygget interiør fremstillet i de bedste og mest holdbare materialer, er et landkøkken mange boligejeres drøm. Her forenes arkitektur og interiør, og stilen opleves gennemført i hele boligen.

GENNEMTÆNKTE DETALJER OG SUBLIM FINESSE

Blomster og snirklede borter kan være del af et gammeldags landkøkken, men det kan den moderne version i enkelt design med lige linjer og unikke finesser også.Motoriserede og integrerede køkkenelementer, indbygget lys og unikke opbevaringsløsninger er, hvad Klassiqs snedkere kan bygge i dit landkøkken. Dit køkken indrettes, så det rummer den stemning og det lys, som klæder boligen bedst, og giver dig samtidig det moderne køkkens bekvemmeligheder.

Hos Klassiq er vi kompromisløse, når materialerne udvælges til dit håndbyggede landkøkken. Der bygges udelukkende i slidstærke og vandfaste materialer som stål, lavasten, corian, hi-macs og FSC-certificerede træsorter som ask, eg, røget eg, elm, wengé og amerikansk valnød. Materialerne udvælges nøje til et landkøkken for at opnå den bedste effekt indretningsarkitektonisk og stilmæssigt. Men ikke kun materialevalget er afgørende, også valg af skuffeløb, hængsler, greb og motoriserede elementer er af stor vigtighed, når det nye landkøkken skal holde i mange år – både designmæssigt og funktionelt. Det store landkøkken appellerer til en stor familie og masser af liv. Et snedker køkken fremstillet i slidstærke kvalitetsmaterialer, men også let at reparere, hvis uheldet skulle være ude.