fbpx

LANDKØKKEN

LANDKØKKEN

Et landkøkken summer af stemning og liv. Her er plads til original madkunst, hyggelige familiesammenkomster og elegance – om bordet og i omgivelserne. Kombinerer man gedigent håndværk og smukt håndbygget interiør fremstillet i de bedste og mest holdbare materialer, er et landkøkken mange boligejers drøm. Her forenes arkitektur og interiør, og stilen opleves gennemført i hele boligen.

Blomster og snirklede borter kan være del af et gammeldags landkøkken, men det kan den moderne version i et enkelt design med lige linjer og unikke finesser også. Motoriserede og integrerede køkkenelementer, indbygget lys og unikke opbevaringsløsninger er, hvad Klassiqs snedkere kan bygge i dit landkøkken. Dit køkken indrettes, så det rummer den stemning og det lys, som klæder boligen bedst, og giver dig samtidig det moderne køkkens bekvemmeligheder.

Kontakt os

Inspiration til dit nye landkøkken

Inspiration til dit nye landkøkken

KVALITETSMATERIALER TIL DIT KØKKEN

Hos Klassiq er vi kompromisløse, når materialerne udvælges til dit håndbyggede landkøkken. Der bygges udelukkende i slidstærke og vandfaste materialer som stål, lavasten, corian, hi-macs, og FSC-certificerede træsorter som ask, eg, røget eg, elm, wengé og amerikansk valnød.

Materialerne udvælges nøje til et landkøkken for at opnå den bedste effekt indretningsarkitektonisk og stilmæssigt. Men ikke kun materialevalget er afgørende, også valg af skuffeløb, hængsler, greb og motoriserede elementer er af stor vigtighed, når det nye landkøkken skal holde i mange år – både designmæssigt og funktionelt. Det store landkøkken appellerer til en stor familie og masser af liv. Et snedker køkken fremstillet i slidstærke kvalitetsmaterialer, men også let at reparere, hvis uheldet skulle være ude.

Klassisk hvidt snedkerkøkken i Klitmøller

  Kontakt os

  Hvid snedkerkøkken med bord i massivt træ i Klitmøller

  FRANSK LANDKØKKEN

  Har man først sagt landkøkken, har man også sagt fransk landkøkken. Det franske landkøkken er beundret og elsket over hele verden; og med god grund. Fransk landkøkken stil er tidløst, og henvender sig derfor også til en bred målgruppe, som har øje for de æstetiske detaljer og den høje kvalitet. Et klassisk, fransk landkøkken er kendetegnet ved at have masser af plads, hvilket giver frirum og gode arbejdsbetingelser, så man kan udfolde sine kogekundskaber. Derudover har et fransk landkøkken som regel altid en køkkenø, som man enten kan bruge som køkken- eller spiseplads.

  Det moderne landkøkken er på mange områder inspireret af det franske landkøkken. Men det franske landkøkken skiller sig bl.a. ud ved at være mere rustikt – og farvemæssigt er de mørkere end det traditionelle, skandinaviske landkøkken. Ikke desto mindre er et fransk landkøkken charmerende og romantisk med de mange fine detaljer, som selvfølgelig også indebærer fyldningslåger. Et fransk landkøkken passer perfekt til patriciervillaen, murermestervillaen, herskabslejligheden, det moderniserede parcelhus mv.

  GØR DIT LANDKØKKEN PERSONLIGT

  Hos Klassiq kan vi hjælpe dig med at gøre dit landkøkken mere personligt. Alt efter dine ønsker og behov, kan du tilpasse dit kommende landkøkken, så det harmonerer med hjemmets øvrige stil. Når det kommer til materialevalg, så går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, og derfor samarbejder vi også med nogle af landets førende snedkere inden for produktion af landkøkken. Vi tilbyder bl.a. en bred vifte af forskellige fyldningslåger og sprosselåger. Sprosselågerne passer perfekt til overskabe – herunder som vitrineskabe – men de passer også perfekt til lågerne på en køkkenø. Selvfølgelig kan vi også installere lys i skabene med sprosselåger, som samtidig giver en rigtig behagelig hyggebelysning.

  Du kan vælge imellem et bredt udvalg af forskellige farver til dit landkøkken. Alt efter hvilken farve du vælger, så er det med til at definere hele landkøkkenets udtryk. Mørke nuancer vil skabe en stemning af mere fransk landkøkken stil, mens hvide og lyse nuancer vil skabe et mere minimalistisk og skandinavisk udtryk.

  MODERNE LANDKØKKEN

  Hos Klassiq tilbyder vi det moderne landkøkken. Selvom et landkøkken kan associeres med gammeldags, traditionel bondestil, så er det ikke tilfældet hos os. Et landkøkken fra Klassiq er skabt med fokus på de klassiske og fine detaljer i et moderne design. Derfor skiller et landkøkken sig også ud fra de mere minimalistiske, enkle hvide køkkener uden fyldninger og ubrudte flader. De mange fine detaljer, som er kendetegnet ved vores snedkerkøkkener, gør, at de bryder med tidens mere rene linjer. Ikke desto mindre får man et topmoderne køkken, som opfylder alle nutidens behov i forhold til funktionalitet og design.

  Et moderne landkøkken kan være med til at skabe ro og fordybelse i ellers mere minimalistisk hverdag. Med et landkøkken er der plads og tid til at lave god mad, hvilket for manges vedkommende kan være tiltrængt i en hektisk hverdag.

  Du finder meget mere inspiration om vores landkøkken her på siden. Er du i tvivl om, hvilket landkøkken som passer bedst til dit hjem og indretning, så kan du udfylde kontaktformularen herunder.

  Anbefalinger