Klassisk, hvidt snedkerkøkken i Rørvig
09
okt

Hvad koster et snedkerkøkken?

Vi ønsker naturligvis at være så transparente og ærlige som muligt med hensyn til priserne på vores snedkerkøkkener. Alle de snedkerkøkkener, som vi laver, er unikke, fordi der til hver bolig laves et skræddersyet snedkerkøkken. Derfor er priserne også forskellige. For at gøre beslutningen nemmere for dig, har vi beskrevet prissætningen for vores snedkerkøkkener nedenfor. Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe til os på tlf. 40 40 60 25 og stille spørgsmål til prisen.

Klassisk, hvidt snedkerkøkken i Rørvig

Hvad koster et snedkerkøkken hos Klassiq?

Prisen for et snedkerkøkken sættes ud fra antallet af køkkensektioner, der skal laves. En køkkensektion er f.eks. et skab med en låge eller skuffer. Hos Klassiq er prisen for en sektion i et snedkerkøkken fra 14.000 kr. pr. element. Den endelige pris for et snedkerkøkken afhænger af køkkenets kompleksitet, træsorten, valg af overfladebehandling og integration af LED lys m.m. Derfor er ovenstående pris kun vejledende. Prisen vil selvfølgelig inkludere design, produktion, klargøring og montering.

 

Prisen for et snedkerkøkken vs. et masseproduceret standardkøkken

Prisen for et snedkerkøkken er selvfølgelig højere end prisen for et masseproduceret standardkøkken. Årsagen til den højere pris er, at hvert snedkerkøkken er en unik løsning, der bliver skræddersyet til dit hjem. Et snedkerkøkken er løsningen for dig, der gerne vil have et unikt køkken, som ingen andre har, og som passer perfekt ind i din bolig.

klassiq

Vores snedkerkøkkener er skræddersyet til dit hjem

Alle vores snedkerkøkkener bliver skræddersyet til dit hjem. Det betyder, at vi designer, producerer og monterer et snedkerkøkken, der vil se ud som om det blev bygget samtidig med huset. Vi sætter nemlig en ære i at designe køkkener, der passer til husets tid, indretning og ånd. Hvert snedkerkøkken bliver håndlavet i vores snedkerværksted i Fredensborg. Vi arbejder med mange forskellige træsorter, der forarbejdes og laves til færdige låger, rammer og lignende, der på millimeter er tilpasset din bolig.

Vil du gerne høre mere om vores snedkerkøkkener?

Overvejer du at investere i et snedkerkøkken? Så ring eller skriv til os for at få en uforpligtende samtale om vores snedkerkøkkener. Vi vil meget gerne høre om dine ønsker til dit kommende køkken. Ud fra dine ønsker og behov vil vi udvikle et forslag til design og valg af materialer. Du er også velkommen til at komme forbi vores showroom og snedkerværksted i Fredensborg, hvor du kan se færdiglavede køkkenelementer samt de forskellige træsorter, som du kan vælge. Ring til os på tlf. 40 40 60 25 eller udfyld formularen på vores “kontakt os” side:

Kontakt os