Hvid indbygget reol bag et stort bordeaux farvet gulvtæppe
24
aug

Vitrineskab

Snedker vitrineskab i gode materialer

Et vitrineskab er perfekt til dig, som ønsker at udstille dine yndlingsglas og porcelæn, ligesom at det er ideelt til at rumme familiebilleder, kogebøger eller andre ting du værdsætter. Vitrineskabet har flere gode funktioner, hvor det blandt andet sikrer, at dine yndlingsting ikke bliver støvede.

Klassiq INDBYGGET REOL

Hvis du ønsker et smukt møbel, der passer til æstetikken i dit hjem, er et snedker vitrineskab perfekt til opbevaring og udsmykning af dine ejendele. Vitrineskabe fra KLASSIQ er lavet af kvalitetsmaterialer, hvor hele processen følger de bedste, danske håndværksmæssige traditioner.

Alle vores produkter er designet efter jeres ønsker, og har efterfølgende været gennem hænderne på vores dygtige snedkere. Denne proces giver dig et enestående møbel, hvor der er fokus på detaljer og klassisk dansk håndværk.

Elegant og tidløst indbygget skab

Håndlavet vitrineskab til køkkenet

Vitrineskabets flotte design gør, at det kan anvendes i mange af boligens rum. Du finder typisk vitrineskabe i stuen eller i køkkenet, hvor vitrineskabets design med flotte glaslåger passer helt naturligt ind i rummets udtryk. 

Vitrineskabet kan have mange funktioner i køkkenet, hvor det blandt andet bruges til opbevaring af glas, tallerkner og kaffekrus. Vitrineskabet gør det nemt og overskueligt at se indholdet, sådan at både gæster og familiemedlemmer hurtigt kan danne sig et overblik af indholdet.

Hvilken størrelse på vitrineskabet er bedst?

Valg af størrelse på vitrineskabet afhænger af flere faktorer, herunder hvor meget plads du har og indretningsstilen i rummet, hvor skabet skal indgå. Man bør overveje rummets dimensioner, samt det formål vitrineskabet skal tjene. Nedenfor har vi et par eksempler, hvor vi beskriver, hvad forskellige størrelser af vitrineskabe er gode til.

Lille eller stort vitrineskab?

Vitrineskabe kan laves i både små og store versioner, hvor skabets praktiske formål og pladsen typisk afgør den endelige størrelse. I entréen er møblet perfekt til at opbevare nøgler, handsker og huer, mens det som møbel på badeværelset, fungerer som en fantastisk opbevaringsløsning til parfumer, hudplejeprodukter og sæber.

I stuen kan man have større vitrineskabe, som får en egenskab hvor det skal udsmykke hele lokalet. Her kan vitrineskabet indeholde alt mellem himmel og jord, hvor det kun er dig selv, som sætter grænserne for fantasien – så længe der er plads, kan det opbevares i skabet.

Snedkerkøkken i hvid med skabe over og under bordet

Et væghængt eller stående vitrineskab?

Et væghængt vitrineskab har nogle fantastiske funktioner, hvor det blandt andet er fantastisk til at skabe luft og plads i lokalet. Man skal dog sikre at det kommer sikkert og solidt op på væggen, så man mindsker chancerne for ulykker.

Stående vitrineskabe er gode tilføjelser til entenindbyggede reoler,garderobeskabe eller køkkener, hvor man designer det sådan, at det passer ind i rummets æstetik, hvilket giver et naturligt udtryk i hjemmet.

Hvidt eller sort vitrineskab? Vælg den rigtige farve

Det er muligt at få møblet lavet i mange farver – de skabe vi laver flest af – er sorte eller hvide vitrineskabe. Vi kan hjælpe med at finde den perfekte farve til dit vitrineskab, men det er også noget, du selv kan vælge. Farven afhænger af din personlige smag, indretningen i hjemmet og den stemning, du ønsker at skabe i rummet.

Som nævnt ovenfor er en af vores populære farver hvid eller lys nuance, som giver et rent og klassisk udtryk. Mørkere farver som sort eller mørkt træ har den fantastiske egenskab, at det kan give en mere sofistikeret og elegant stemning. Naturlige træfarver tilføjer varme og autenticitet til rummet.

Vi anbefaler altid at matche farven på skabet med andre møbler og rummets naturlige udtryk, da det oftest giver det bedste resultat ved indretning af rummet.

Et væghængt eller stående vitrineskab?

Et væghængt vitrineskab har nogle fantastiske funktioner, hvor det blandt andet er fantastisk til at skabe luft og plads i lokalet. Man skal dog sikre at det kommer sikkert og solidt op på væggen, så man mindsker chancerne for ulykker.

Stående vitrineskabe er gode tilføjelser til entenindbyggede reoler,garderobeskabe eller køkkener, hvor man designer det sådan, at det passer ind i rummets æstetik, hvilket giver et naturligt udtryk i hjemmet.

Hvidt eller sort vitrineskab? Vælg den rigtige farve

Det er muligt at få møblet lavet i mange farver – de skabe vi laver flest af – er sorte eller hvide vitrineskabe. Vi kan hjælpe med at finde den perfekte farve til dit vitrineskab, men det er også noget, du selv kan vælge. Farven afhænger af din personlige smag, indretningen i hjemmet og den stemning, du ønsker at skabe i rummet.

Som nævnt ovenfor er en af vores populære farver hvid eller lys nuance, som giver et rent og klassisk udtryk. Mørkere farver som sort eller mørkt træ har den fantastiske egenskab, at det kan give en mere sofistikeret og elegant stemning. Naturlige træfarver tilføjer varme og autenticitet til rummet.

Vi anbefaler altid at matche farven på skabet med andre møbler og rummets naturlige udtryk, da det oftest giver det bedste resultat ved indretning af rummet.

Vi designer vitrineskabet, så det passer til jeres hjem

Vi har været igennem flere punkter, hvor vi vender og drejer flere fordele ved de forskellige størrelser af vitrineskabe. Vi har nævnt, at vi kan klare hele designprocessen af jeres nye møbel, hvor vi foretrækker at gøre det i samarbejde med jer.

Hos KLASSIQ ligger vi ild og sjæl i at skabe de bedste resultater – ikke kun for os selv, men for jer. Derfor er det vigtigt for os, at hele processen bliver så gnidningsfri som muligt.

Uanset hvilken stilart I ønsker, håndbygger vi vores vitrineskabe fra bunden. Vi står for at dimensionere og proportionere møblet, så det harmonerer perfekt med jeres hjem. Vi kan være jeres trofaste sparringspartner til at skabe flotte møbler, som passer til jeres behov og æstetikken i hjemmet.