Moderne landkøkken i Klitmøller
26
jun

Shaker køkken

Shaker køkken

Shaker-stilen er kendetegnet ved flere ting, hvor det mest genkendelige er rammerne omkring skabe og et meget symmetrisk udtryk og udformning af køkkenet. Hos KLASSIQ laver vi skræddersyede løsninger, hvor vi hjælper med alt fra design, eksekvering og installering af dit nye snedkerkøkken. Vores Shaker køkken bliver ligesom alle vores andre køkkener – lavet helt fra bunden i vores eget snedkerværksted i Danmark.

Moderne snedkerkøkken i mørkt træ

Èt af de klassiske snedkerkøkkener 

Shaker-stilen stammer fra Shaker-bevægelsen, der opstod i det 18. århundrede i New England, USA, nord for New York. Shaker-stilen er kendt for deres funktionelle og håndværksmæssigt fremragende møbeldesign, hvilket også afspejles i deres køkkener. Der er kommet mange nyere fortolkninger af Shaker-køkkenet, hvor der både bliver lavet design, som afspejler succesen fra 1800-tallet, men også design, som er en kombination af traditionerne og det nye nordiske design.

Få designet et snedkerkøkken i Shaker-designets ånd

Hos KLASSIQ er vi med i forløbet fra A til Z. Faktisk er vi med, så længe I ønsker det. Vi er en stolt dansk virksomhed, som har hele vores produktion i Danmark. Vi kan derfor være med i designprocessen og sætte os ind i hvordan det nye køkken skal passe ind i hjemmets sjæl og design. 

Hvis I er på udkig efter et nyt køkken, kan vi hjælpe, uanset om I er mest interesserede i et Shaker-køkken, moderne køkken eller et landkøkken, kan vi hjælpe jer i mål med design og produktion. Hvis du er i tvivl om hvilken køkkenstil du drømmer om, er det muligt at tage kontakt til os og få en indledende samtale. 

SNEDKER KØKKENER

Stil og design

Da vi laver skræddersyede designs til alle vores kunder, er det også muligt at designe jeres nye køkken lige efter jeres ønsker og forventninger. Vi tilbyder derfor shaker køkkener i alt fra klassisk shaker design til et lidt pænere og mere elegant design. 

Vælg mellem mange farver og bordplader

Hos KLASSIQ er vi med i hele processen, fra design og produktion til den endelige installation af dit køkken. Vi lakerer selv vores moduler, hvilket giver dig mulighed for at vælge mellem et bredt udvalg af farver. Uanset om du ønsker en klassisk hvid, en elegant sort eller en lys og frisk farve, kan vi imødekomme dine ønsker.

Vores sortiment af farver er nøje udvalgt for at sikre, at dit køkken passer perfekt ind i din bolig og afspejler din personlige stil. Vi tilbyder også forskellige typer af bordplader, herunder natursten, træ og kompositmaterialer, som kan tilpasses dine specifikke behov og præferencer.

Hvad koster et Shaker køkken? 

Prisen på et Shaker-køkken kan variere afhængigt af flere faktorer som størrelsen af køkkenet, valg af materialer, og de individuelle tilpasninger, du ønsker. Generelt starter priserne for et standardmodul omkring 20.500 DKK, men kan nå helt op til 30.000 DKK for de mest eksklusive og specialtilpassede løsninger.

For at få en mere detaljeret forståelse af, hvad der påvirker prisen på et snedkerkøkken, kan du læse vores omfattende guide om hvad koster et snedkerkøkken. Her finder du en grundig oversigt over de forskellige omkostninger samt eksempler på prisniveauer for skræddersyede køkkenløsninger. Dette kan hjælpe dig med at planlægge dit drømmekøkken og sikre, at det passer indenfor dit budget. Ellers kan du finde informationer ved at læse vores vejledende priser.