17
aug

5 tips: Sådan skaber du personlighed med din boligindretning 2023

Ude godt, men hjemme bedst. Måske er de kendte ord ved at være lidt af en kliche, men det er trods alt et citat, som kort og præcist beskriver den dejlige følelse af hjemmet. Vi bruger en stor del af vores tid i boliger – måske ikke altid den samme – men typisk i flere sammenhængende år. Hvorfor så ikke designe og skabe et hjem, som passer både æstetisk og praktisk til dig og din familie?

Nogle gange kan det overses, hvor vigtigt det er at skabe en bolig, der afspejler ens personlighed. Derfor har vi skrevet et blogindlæg, der dykker ned i, hvordan du bedst opnår netop dette. Hvis du er interesseret i at få nogle tips og gode råd, kan du med fordel læse med he

Få et æstetisk udtryk med håndlavede radiatorskjulere

En af de mange ting, du kan overveje, hvis du ønsker at ændre det æstetiske udtryk i dit hjem, er at tilføje flotte håndlavede radiatorskjulere. Radiatorskjulere er en stilfuld og praktisk løsning til at dække radiatorer og skabe et mere æstetisk udtryk i hjemmet.

Udover at tilføje masser af personlighed og et mere stilfuldt touch, har radiatorskjulerne også praktiske fordele. De kan hjælpe med at lede varmen mere effektivt ud i rummet ved at skabe en jævnere luftstrøm. Derudover kan de også fungere som en beskyttelse mod varme overflader og minimere risikoen for forbrændinger, især hvis du har små børn eller kæledyr i hjemmet.

Det er muligt at få radiatorskjulere, der passer til dine ønsker. KLASSIQ tilbyder en sofistikeret radiatorskjulerløsning, der kombinerer funktionalitet med et tidløst og elegant udtryk. Vores radiatorskjulere er konstrueret af holdbare kvalitetsmaterialer, der er designet til at modstå daglig brug og kan nemt repareres, hvis der skulle opstå små skrammer eller ridser.

Fælles for vores produkter er, at de er skabt med omhu og kvalitet for at sikre, at de bedst opfylder dine forventninger til både funktionalitet og stil.

Få mere plads i dit hjem med en Indbygget reol

En håndlavet indbygget reol er en smart og pladsbesparende løsning til at udnytte vægpladsen optimalt og tilføje både opbevaring og dekorative elementer til dit hjem. Det er muligt at få håndlavede indbyggede reoler, som er skræddersyet til at passe perfekt ind i væggen og kan tilpasses dine specifikke behov og rummets dimensioner.

Indbygget reol med grå sofa foran

Fordelene ved en indbygget reol er mange. Den udnytter vægpladsen effektivt og giver dig mulighed for at frigøre gulvplads, hvilket er ideelt i mindre rum eller i rum, hvor pladsen er kostbar. Ydermere kan en håndlavet indbygget reol tilpasses, sådan at den bedst understøtter behov og bevarer boligens æstetiske udtryk.

Der findes mange typer reoler, der kan skabe et mere personligt udtryk i dit hjem. Uanset om du ønsker en stilfuld bogreol,  hjørnereol eller en reolvæg, leverer KLASSIQ produkter udført i kvalitetsmateriale.

Ved valg af materialer prioriterer vi kvalitet, funktionalitet og æstetik. Vores reolvægge er skabt til at være både praktiske og tidløse tilføjelser til dit hjem.

Vi anvender nøje udvalgte træsorter og vandfaste plader af høj kvalitet, der er både funktionelle og visuelt tiltalende. Vores samarbejde med leverandører, der deler vores engagement i bæredygtighed og naturlige ressourcer, sikrer en ansvarlig materialeudvælgelse.

For at opnå det ønskede udseende bliver vores reoler sprøjtegrundet to gange og håndlakeret i den præcise farve, du ønsker. Dette er en central del af vores kernekompetence og fokus i vores arbejde.

Få et stilrent soveværelse med indbyggede garderobeskabe

Skab dit drømmesoveværelse med stilede garderobeskabe, der tilføjer både stil og funktionalitet til rummet. Med disse elegante opbevaringsløsninger kan du organisere dit tøj, sko og tilbehør på en smart og pladsbesparende måde. Det kan til tider være uoverskueligt at finde gode idéer til garderobeindretning, men med indbyggede garderobeskabe åbner der sig en verden af inspirerende muligheder.

Indbygget skab under skråvæg

Indbyggede garderobeskabe er designet til at passe perfekt ind i rummet, hvilket giver et strømlinet og stilrent udtryk. Du kan tilpasse skabene efter dine individuelle behov og præferencer, hvilket sikrer, at de opfylder alle dine krav.

Der er masser af muligheder for udvælgelse af et personligt design, som passer både til hjemmets oprindelse og jeres behov. Uanset om du ønsker et garderobeskab med plads til skohylder eller jakkesæt, er det muligt at finde en skræddersyet løsning hos os.

Landkøkken: Giv rummet en tidløs og charmerende stil.

En stor del af livet bliver brugt i køkkenet, hvor der skal tilberedes alt fra hurtige madpakker til menuer med flere retter. Uanset formålet er køkkenet typisk et samlingspunkt i hjemmet – både i hverdagene – men også når man har besøg af venner og familie.

landkøkken Klassiq

Med alt den tid der bliver brugt i køkkenet, er det en ren investering at skabe de bedste rammer. Rammer hvor man sætter sit personlige præg på alt fra funktionalitet til udtryk. Der findes mange typer af køkkener – der kan opfylde dit behov – men vi anbefaler bestemt at investere i et landkøkken.

En løsning med et håndlavet landkøkken er både tidløst og charmerende, hvor der er plads til original madkunst, hyggelige sammenkomster og elegance. Et landkøkken med fokus på funktionalitet, og interiør fremstillet i de bedste holdbare materialer, er et køkken der gør de mange timer med madlavning – en del nemmere.

Uanset om du ønsker et fransk landkøkken eller om du foretrækker et mere moderne landkøkken, er vi hos KLASSIQ kompromisløse, ved udvælgelse af materialer til dit håndbyggede landkøkken. Vi bygger i vandfaste og slidstærke materialer som lavasten, stål, hi-macs, og FSC-certificerede træsorter som eg, røget eg og mange flere.

Få et personligt udtryk i hjemmet med håndlavede møbler

Skab et personligt udtryk i dit hjem med håndlavede møbler, der tilføjer unik karakter og æstetisk appel. Håndlavede møbler er fremstillet med omhu og dedikation af dygtige håndværkere, der værner om traditionelt håndværk og bruger deres ekspertise til at skabe smukke og funktionelle værker.

Snedker arbejder i snedkerværkstedet Klassiq

Håndlavede møbler er mere end bare funktionelle genstande; de er kunstværker, der bærer sjælen og historien fra deres skabere. Hvert stykke er unikt og bærer præg af omhyggeligt udvalgte materialer, håndværksmæssig præcision og en ægte passion for at skabe noget særligt.

Med håndlavede møbler får du mulighed for at tilpasse designet efter dine egne præferencer og behov. Du kan vælge materialer, finishes og detaljer, der afspejler din personlige stil og harmonerer med resten af din indretning. Dette gør det muligt at skabe en sammenhængende og helstøbt atmosfære i dit hjem.

Udover at tilføje unik karakter til rummet har håndlavede møbler også en holdbarhed og kvalitet, der er værd at værdsætte. De er ofte fremstillet af robuste materialer og er resultatet af omhyggelig udførelse, hvilket betyder, at de kan holde i mange år og bevare deres skønhed og funktionalitet.

Ved at vælge håndlavede møbler til dit hjem investerer du ikke kun i smukke og personlige stykker, men også i støtte til lokale håndværkstraditioner og bæredygtig produktion. Du bidrager til at opretholde en ældgammel kunstform og værdsætter værdien af unikke og håndlavede genstande.

Så gå på opdagelse og find de perfekte håndlavede møbler, der kan berige dit hjem med autenticitet, skønhed og en følelse af individualitet. Skab et personligt udtryk og et rum, der fortæller din unikke historie.

Køb håndlavet inventar til hjemmet hos KLASSIQ

Hos KLASSIQ er alt vores inventar håndlavet med omhu. Det betyder, at vi skræddersyr hvert enkelt element individuelt for at opnå den perfekte løsning til dit hjem. Vi tager os af alt fra design, produktion og lakering til levering, montering og færdiggørelse – alt er inkluderet i prisen.

Prisen for vores inventar fastsættes fra starten og tager højde for faktorer som designets kompleksitet, valg af materialer og størrelsen på projektet. Det betyder, at din pris kun ændrer sig, hvis du ønsker ændringer til designet undervejs.

Vi står altid til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål om vores løsninger og priser. Du er velkommen til at kontakte os i vores åbningstider.