MØBLER Klassiq
25
maj

Garderobeindretning – gode idéer til garderobeindretning derhjemme

Bugner soveværelset derhjemme med tøj og sko? Og føler du, at garderobeindretningen ikke er tilstrækkelig? I dette indlæg vil vi komme med flere forskellige idéer til, hvordan du bl.a. kan afskærme og gemme dit tøj lidt af vejen med vores indbyggede garderobeskabe.

MØBLER Klassiq

Inspiration til garderobeløsninger

Oplever du, at tøjet fylder for meget i soveværelset og i dit nuværende garderobeskab? Ønsker du en smuk garderobeløsning, som er skræddersyede til lige netop dit soveværelse?  Hos KLASSIQ har vi netop mange års erfaringer i at bygge smukke, indbyggede garderobeskabe i højeste kvalitet. På den måde får du plads til alt dit tøj samtidig med, at garderobeløsningen passer perfekt til lige netop målene i dit soveværelse. Vi håndlaver hele garderobeløsningen med montering, så du ikke selv skal stå for at samle det. Det er imidlertid op til dig at bestemme, hvordan garderobeskabet skal se ud, hvor mange hylder der skal være samt hvilken træsort, der skal anvendes. Tag gerne kontakt til os for at høre nærmere om de mange muligheder.

Bøjlestang til jakkesæt i vitrine garderobeskab

Garderobeindretning – også til skråvægge

Hvis dit soveværelse har skråvægge, har du måske haft svært ved at finde den optimale garderobeløsning. Men her hos KLASSIQ kan vi skabe den perfekte skabsløsning til rum med skråvægge med ekstra dybde til skuffer og opbevaring. Vores dygtige snedkere udarbejder til lige netop den hældning, som kendetegner skråvæggen i f.eks. dit soveværelse. Vi sørger for, at skabet passer til den øvrige indretning – og vi laver typisk det indbyggede skab, så det passer fra gulv til loft.

GARDEROBESKABE Klassiq

Ryd op i dit garderobeskab

Har du alt for meget tøj, som du ved, at du ikke kommer til at gå i, er det f.eks. en rigtig god idé at skille sig af med det. Det kan være tøj, der er gået af mode, fejlkøb eller tøj, der måske er blevet forvasket. Du kan f.eks. aflevere tøjet i din nærmeste genbrugscontainer – men sørg nu for at tøjet er vasket og rent, inden du afleverer det.

Når du rydder op i dit tøj, og afleverer det i en genbrugscontainer, får du samtidig gjort plads til alt det tøj, som du gerne vil gå i alt imens, at du sender tøjet videre til andre, som stadig gerne vil gå i det.

Derudover anbefaler vi også at gemme det sæsonbestemte tøj lidt væk. Der er f.eks. ingen grund til at have alle de tykke vinterjakker fremme om sommeren, ligesom alt dit sommertøj tilsvarende kan pakkes lidt væk i løbet af vinterhalvåret.

Skoskuffe i vitrine garderobeskab

Garderobeløsninger fra KLASSIQ – en investering for livet

Hos Klassiq har vi altid øje på de små fine detaljer og klassiske interiørløsninger, som aldrig går af mode. Derudover sørger vi altid for, at den givne garderobeløsning passer til husets tidsperiode og øvrige arkitektur. Vi går aldrig på kompromis med udførelsen i vores håndværk, ligesom vi udelukkende arbejder med det bedste træ, vi kan få fat på. Slutresultatet er altid en garderobeløsning i højeste kvalitet og en investering, der holder hele livet.