fbpx

INDBYGGET REOL

Indbygget reol med grå sofa foran

INDBYGGET BOGREOL

En smuk, indbygget reol kan pryde en væg og samtidig opfylde et behov for opbevaring. En indbygget reol kan integreres i hjemmet sammen med andet interiør og udnytte plads som ellers er svær at bruge effektivt, fx under trapper, i skunke eller i hjørner. I kælderen som opbevaring fx en lækker vinreol, en del af et bryggers eller et fadebur. Alt tilpasset forholdene og integreret som en del af rummet.

Kontakt os
Indbygget reol med grå sofa foran

INDBYGGET BOGREOL

En smuk, indbygget reol kan pryde en væg og samtidig opfylde et behov for opbevaring. En indbygget reol kan integreres i hjemmet sammen med andet interiør og udnytte plads som ellers er svær at bruge effektivt, fx under trapper, i skunke eller i hjørner. I kælderen som opbevaring fx en lækker vinreol, en del af et bryggers eller et fadebur. Alt tilpasset forholdene og integreret som en del af rummet.

Kontakt os

OPBEVARING TIL HJEMMET

Bevar stilen i boligen med en fuldstændig tilpasset indbygget reol, der understøtter behov og bevarer boligens æstetiske udtryk. En indbygget reol kan have underskabe til opbevaring af ting, der gerne må gemmes væk.

En indbygget reol kan opbygges med dybe underskabe og en smallere topsektion, elegant afsluttet mod loft med stuk eller en profileret topliste. Der kan skabes elegante løsninger, der tilgodeser særlige ønsker til opbevaring, fx integrering af tv, musikanlæg, bøger/mapper i specialmål mv. En indbygget reol kan skabe en rolig endevæg eller udnytte pladsen, hvor den er knap. Indbygget reol rundt om et dørhul, i køkkenet eller på badeværelset under vinduet, eller hvor du er behov for ekstra opbevaringsplads.

Hos KLASSIQ bliver en indbygget reol fremstillet i de bedste materialer, og vi håndmaler vores reoler for at give dem det rigtige udtryk. Dernæst monteres reolen, så den falder naturligt ind i boligens øvrige interiør.

Collage af knager til snedkerkøkkener og indbyggede garderobeskabe
Indbygget reol til højre og venstre for en dør

  Kontakt os

  INDBYGGEDE REOLER – FÅ ET UNIKT REOLDESIGN

  Vores indbyggede reoler er håndværk i højeste kvalitet. Vi går nemlig aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi er samtidig meget omhyggelige, når vi integrerer en indbygget reol dér, hvor du gerne vil have den. Hos KLASSIQ tilbyder vi også hjørnereoler, som er individualiseret og tilpasset efter dine ønsker. Uanset hvilke behov du har til dine kommende indbyggede reoler, så er vores løsninger altid skræddersyet specifikt til dig, og du har derfor også mulighed for at komme med dine egne inputs både før og under processen, hvorfor vi forventningsafstemmer løbende med dig.

  Vores mange års erfaringer i produktion og montering af indbyggede reoler betyder, at vi kan imødekomme de krav, som vores kunder har. Hos KLASSIQ er vi specialiserede inden for reolvægge og indbyggede reoler, og derfor er du i sikre hænder hos os. Har hjemmet, hvor den indbyggede reol skal sættes op, en særlig autenticitet eller atmosfære, så designer vi den indbyggede reol, så reolen falder helt ind i hjemmets øvrige stil.

  Vi laver også indbyggede reoler omkring døråbninger – f.eks. mellem stue, spisestue, køkken-alrum mv. Vi sørger for at detaljerne og designet harmonerer med hjemmets eventuelle stuk, høje paneler, radiatorskjuler og den øvrige æstetik og stil.

  FÅ PLADS TIL BØGERNE MED INDBYGGEDE REOLER

  Det er selvfølgelig helt op til dig, hvad du vil placere i de indbyggede reoler. Men har du en stor bogsamling, så er det selvfølgelig nærliggende at placere bøger i vores indbyggede reoler. Bøger skaber personlighed og hygge, og de kan være med til at skabe ro og fordybelse. Vi har bl.a. lavet mange indbyggede reoler på en hel endevæg, hvor kunder efterfølgende har placeret deres mange bøger.

  Skal den indbyggede bogreol implementeres på en skråvæg – eller i forlængelse af en skråvæg – så er vi også leveringsdygtige. Vi gør, så samlingerne ikke er synlige, hvilket giver en glidende og let overgang fra hylde til hylde. Er der i forbindelse med skråvæggen hanebånd, som ligger på tværs, så kan vi også lave en rigtig pæn, skræddersyet løsning med indbyggede reoler, som er tilpasset de klassiske hanebåndspær.

  Hos KLASSIQ har vi en passion for møbler, som er tilpasset det enkelte  hjem. Vi har en omhyggelig tilgang til vores håndværk og udvælger kun de bedste materialer for at sikre, at vores snedker bogreoler er både slidstærke og tidløse. Vi kan fremstille vores møbler i forskellige størrelser og formater, så de passer perfekt til rummets størrelse og indretning. De bliver sprøjtet grundet 2 gange og herefter håndlakeret i nøjagtig den farve, du ønsker.

  Vores dygtige snedkere hos KLASSIQ kan nemt tilpasse møblerne til eventuelle skråvægge eller andre elementer og sørge for, at reolen falder naturligt ind i rummet, samtidig med at den opfylder sit formål med at give plads til bøger og andre genstande. 

  Hos KLASSIQ tilbyder vi også muligheden for at tilføje funktioner, som integrerede skabe eller specielle opbevaringsløsninger, så reolen passer præcis til dine behov. Kombiner eventuelt reolen med et indbygget garderobeskab eller fuldend stuens æstetiske udseende med radiatorskjulere på mål. Med vores sans for håndværk og detaljer sikrer vi, at vores snedkermøbler tilfører et unikt udtryk til dit hjem eller kontor.

  FÅ EN REOLVÆG SOM HOLDER I GENERATIONER

  Vores reolvægge og indbyggede bogreoler er slidstærke og holder i flere generationer. I disse tider hvor bæredygtighed også fylder rigtig meget, er det rart at vide, at man får en håndbygget reolvæg, som både design- og tidsmæssigt holder i rigtig, rigtig mange år. Vores design er tidløst, og vi bygger vores indbyggede reolvægge fra bunden. Vi har derfor fuldstændig kontrol med hele processen, og derfor står vi også 100% inde for vores håndværk. De fleste af vores indbyggede reoler har dybe underskabe nederst, hvilket også giver et æstetisk og funktionelt udtryk.

  Du finder meget mere inspiration om vores mange forskellige løsninger inden for reolvægge her på siden. Er du i det mindste i tvivl om, hvilken slags indbygget reol som passer bedst til dit hjem og indretning, så kan du udfylde kontaktformularen her på siden, hvorefter vi kan tage en uforpligtende samtale. Kontakt os her.

  INDBYGGEDE REOLER UDFØRT I KVALITETSMATERIALER

  En vigtig del af vores design- og byggeproces er valget af materialer. Vi nøje udvælger kun materialer af højeste kvalitet, som kan holde til daglig brug i mange år og samtidig give et smukt udtryk i dit hjem. Vi ønsker at skabe en reolvæg, som ikke kun er funktionel, men også er en æstetisk og tidløs tilføjelse til dit hjem.

  Vi bruger træsorter og vandfaste plader  af høj kvalitet. De er nøje udvalgt til deres funktion og for at få det helt rigtige udseende. Vi samarbejder med leverandører, som deler vores passion for bæredygtighed og respekt for naturen. Vore reoler bliver sprøjtet grundet 2 gange og derefter håndlakeret i nøjagtig den farve, du ønsker. Det er faktisk en meget stor del af vores kernekompetence og fokus i vores arbejde.

  Hver eneste detalje i vores reolvægge bliver grundigt overvejet for at sikre, at vores design er i harmoni med husets udtryk, og dine ønsker som kunde. Vi ønsker ikke blot at levere et produkt til dig men en ægte snedkereret reolvæg, som er designet med de rigtige proportioner og et æstetisk udtryk, der kan give glæde og værdi for flere generationer.

  Vi tror på, at vores passion for håndværk og kvalitet vil skinne igennem i vores produkter, og vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder en unik indbygget reolvæg, som ikke blot er et møbel, men en arv, som kan gives videre til fremtidige generationer.

  Anbefalinger