Indbyggede garderobeskabe
09
nov

Få en skræddersyet garderobeløsning

I ethvert hjem er der behov for garderobeløsninger til entréen, soveværelset eller kælderen. Masseproducerede løsninger er selvfølgelig en mulighed, men hvis du drømmer om en unik, højkvalitets-garderobeløsning, der er bygget præcis til dit hjem, så bør du gå efter en skræddersyet garderobeløsning, hvor løsningerne designes og bygges af et professionelt snedkerværksted. 

Inbygget skab med skunskabsskuffer

Inventar fra den øverste hylde

I Fredensborg, Nordsjælland, en halv times kørsel nord fra København, ligger snedkerværkstedet KLASSIQ Her producerer vores dygtige snedkere skræddersyede inventar og garderobeløsninger til hjem overalt i Danmark. Hos KLASSIQ får du designet en garderobeskabsløsning, der passer perfekt til dit hjem både med den praktiske opbevaring og det æstetiske korrekte udseende i forhold til hjemmets stil. For at gøre valget nemmere for dig, vil vi, i det følgende, gennemgå nogle af mulighederne.

Fælles for vores skræddersyede garderobeskabe er, at de er skabt med fokus på detaljer, håndværk af høj kvalitet og en æstetisk appel, der vil løfte indretningen i dit hjem. Vi forstår, at et garderobeskab ikke kun skal være praktisk og funktionelt, men også passe til rummets udformning og hjemmets arkitektur.

Vores skræddersyede garderobeløsninger er designet til at passe perfekt til dit hjem og dine individuelle behov. Uanset om du har brug for et garderobeskab til entréen, soveværelset, børneværelset eller et skræddersyet walk-in garderobeskab, kan vores dygtige snedkere skabe det perfekte møbel til dig.

En af de store fordele ved vores skræddersyede garderobeløsninger og garderobeskabe er, at de bygges efter millimeter-præcise mål og tilpasses rummet på en måde, hvorpå de udstråler en følelse af integration og harmoni. Et skab, der er skræddersyet til dit hjem, vil se ud som om det altid har været en naturlig del af rummet og vil ikke kun opfylde dine opbevaringsbehov men også forbedre rummets æstetik.

Vores designproces er baseret på tæt samarbejde med dig som kunde. Vi lytter til dine ønsker og behov, og vores erfarne designere og snedkere omsætter dem til en unik garderobeløsning. Vi hjælper dig med at vælge de rigtige materialer, finish, skuffer, hylder, bøjlestænger og eventuelt andre tilpasninger, der vil gøre dit garderobeskab funktionelt og personligt. I forbindelse med designprocessen byder vi dig ligeledes velkommen i vores fysisk showroom, hvor du kan se og mærke kvaliteten og opleve mulighederne ved vores arbejde.

Hvorfor er det optimalt med et indbygget garderobeskab på mål?

Et indbygget garderobeskab er fremstillet, så det ser ud som om, at det altid har været en del af huset. Når et garderobeskab bygges efter millimeter-præcise mål, så vil det se ud som om, at skabet blev bygget som en del af huset. Dette gør blandt andet, at det store garderobeskab ikke vil få et lokale til at se småt ud – man antager bare at lokalet altid har været den størrelse, fordi garderobeskabet virker som om, det altid har været der.

Et indbygget garderobeskab skaber en imponerende harmoni og integration i ethvert rum. Ved at blive bygget efter nøjagtige mål og præcise specifikationer ser skabet ud som om, det altid har været en naturlig del af huset. Denne sømløse integration skaber en illusion af, at garderobeskabet blev opført samtidig med resten af huset og tilfører rummet et “færdigt” udseende.

Vores skræddersyede garderobeløsninger hos KLASSIQ er skabt med henblik på at skabe denne illusion af tidløs elegance, og tilpasser sig perfekt til ethvert hjem. Vi er stolte af at kunne tilbyde skabsløsninger, der ikke kun er funktionelle og rummelige, men også smukt designede og bygget til at holde i mange år.

Er du nysgerrig efter at høre mere om vores garderobeløsning, så giv os gerne et kald på tlf. 40 40 60 25 eller på mailadressen martin@klassiq.dk. Du kan også læse mere om det på vores side om indbyggede garderobeskab efter mål.

Solstråle på værktøj i snedkerværkstedet Klassiq

Hvordan skal dit indbyggede skab designes?

Hos KLASSIQ er alle de garderobeskabe, som vi producerer, 100% håndlavede og unikke til den givne opgave. Hvert skab er nemlig designet, så det passer til formen, materialerne og stilen i det hus, som det skal bygges til. Her er nogle af de valg, som vi hjælper dig med at træffe ift. dit kommende skab.

Når det kommer til designet af dit skræddersyede garderobeskab, er vi hos KLASSIQ fuldt ud dedikerede til at designe og håndlave løsninger, der er 100 procent unikke, og som opfylder vores kunders ønsker til indretning. Vi tror på, at et skræddersyet garderobeskab skal være mere end bare en funktionel opbevaringsløsning – det skal også være en æstetisk berigelse af dit hjem.

Vi starter designprocessen ved at lytte til dine ønsker, behov og personlige stil, ligesom vi kigger ind i placeringen i dit hjem. Vi ønsker at skabe et skræddersyet garderobeskab, der passer perfekt til formen, størrelsen og indretningen af dit hjem. Vores erfarne designere arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at hvert eneste element af skabets design afspejler din personlige smag, og harmonerer med resten af din indretning.

Vi hjælper dig med at træffe vigtige valg, der vil påvirke udseendet og funktionaliteten af dit skræddersyede skab. For eksempel kan vi rådgive dig om valg af materialer, der passer til din stil og budget. Vi tilbyder forskellige typer af kvalitetstræ, og du kan også vælge mellem forskellige finish-muligheder, der kan give dit skab et unikt udtryk.

Har du mange kjoler eller jakkesæt, kan vi inkludere ekstra bøjlestænger og plads til at hænge dem korrekt. Hvis du foretrækker at folde dit tøj og have det i skuffer, kan vi tilføje tilpassede skuffemoduler. Vi kan også inkludere specielle opbevaringsløsninger som sko- eller tilbehør-stativer, der vil sikre, at alt har sin plads og er nemt at finde. Ud over det praktiske kan vi også tilføje detaljer, der giver et unikt og personligt touch til dit skab. Dette kan være alt fra dekorative håndtag og beslag til indbygget belysning, der fremhæver dit tøj og tilføjer en sofistikeret atmosfære til rummet.

Vores mål er at skabe et indbygget skab, der ikke kun er funktionelt, men også smukt og inspirerende. Vi arbejder sammen med dig gennem hele designprocessen for at sikre, at hvert aspekt af skabets udseende og funktionalitet er nøje tilpasset til dine behov og ønsker.

Kontakt os i dag for at begynde rejsen mod dit drømme garderobeskab. Vores dedikerede team af designere og snedkere vil hjælpe dig med at skabe et unikt og skræddersyet skab, der passer perfekt til dit hjem og din personlige stil.

Skræddersyede garderobeskab til skråvægge

Lokaler med skråvægge kan være utrolig svære at indrette. Traditionelle, masseproducerede garderober passer ikke ind i lokaler med for eksempel skråvægge. Til netop denne type lokale, er det oplagt med et snedkerfremstillet garderobeskab. Det sikrer nemlig, at møblet passer perfekt, og at pladsen anvendes optimalt. Det vil nok se lidt mærkeligt ud med møbler, der står så tæt ind til en skråvæg, som muligt, men som ikke kan komme til at stå helt op af væggen. Denne skønhedsfejl vil nok skabe et uønsket blikfang, der kan undgås med en indbygget garderobeløsning.

Få et unikt walk-in closet

En del af de garderobeskabe, som vi designer, er walk in closets til et specifikt rum. Hvis du drømmer om et walk in closet, så er det selvfølgelig nemmest, hvis der er et lokale i forlængelse af soveværelset, der fungerer godt som walk in closet. Det er dog langt fra alle hjem, der har sådan et lokale. Hos os, kan du få designet, produceret og monteret walk in closets, der passer perfekt til dit hjem uanset størrelse og form.

Unikt finish og udvalgte træsorter

Noget af det vigtigste ved designet af dit nye indbygget garderobeskab, er finish. Det er jo som bekendt, de små detaljer, der gør den store forskel. Hos KLASSIQ sætter vi en ære i at tænke på enhver detalje, når vi designer et skræddersyet garderobeskab. Vi har derfor designet fine hængsler, der passer til de fleste af vores skabe. Derudover bygger vi også skabe med indbygget lys og selvfølgelig passende bøjlestænger i træ eller metal.

Materialevalget er også vigtigt. Alle vores garderobeskabe kan bygges i forskellige træsorter i højeste kvalitet som eg, elm, ask eller wengé. Vi kan også skaffe andre træsorter, hvis du har en i tankerne.

Hvordan skal dit indbyggede skab designes?

Hos KLASSIQ er alle de garderobeskabe, som vi producerer, 100% håndlavede og unikke til den givne opgave. Hvert skab er nemlig designet, så det passer til formen, materialerne og stilen i det hus, som det skal bygges til. Her er nogle af de valg, som vi hjælper dig med at træffe ift. dit kommende skab.

Når det kommer til designet af dit skræddersyede garderobeskab, er vi hos KLASSIQ fuldt ud dedikerede til at designe og håndlave løsninger, der er 100 procent unikke, og som opfylder vores kunders ønsker til indretning. Vi tror på, at et skræddersyet garderobeskab skal være mere end bare en funktionel opbevaringsløsning – det skal også være en æstetisk berigelse af dit hjem.

Vi starter designprocessen ved at lytte til dine ønsker, behov og personlige stil, ligesom vi kigger ind i placeringen i dit hjem. Vi ønsker at skabe et skræddersyet garderobeskab, der passer perfekt til formen, størrelsen og indretningen af dit hjem. Vores erfarne designere arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at hvert eneste element af skabets design afspejler din personlige smag, og harmonerer med resten af din indretning.

Vi hjælper dig med at træffe vigtige valg, der vil påvirke udseendet og funktionaliteten af dit skræddersyede skab. For eksempel kan vi rådgive dig om valg af materialer, der passer til din stil og budget. Vi tilbyder forskellige typer af kvalitetstræ, og du kan også vælge mellem forskellige finish-muligheder, der kan give dit skab et unikt udtryk.

Har du mange kjoler eller jakkesæt, kan vi inkludere ekstra bøjlestænger og plads til at hænge dem korrekt. Hvis du foretrækker at folde dit tøj og have det i skuffer, kan vi tilføje tilpassede skuffemoduler. Vi kan også inkludere specielle opbevaringsløsninger som sko- eller tilbehør-stativer, der vil sikre, at alt har sin plads og er nemt at finde. Ud over det praktiske kan vi også tilføje detaljer, der giver et unikt og personligt touch til dit skab. Dette kan være alt fra dekorative håndtag og beslag til indbygget belysning, der fremhæver dit tøj og tilføjer en sofistikeret atmosfære til rummet.

Vores mål er at skabe et indbygget skab, der ikke kun er funktionelt, men også smukt og inspirerende. Vi arbejder sammen med dig gennem hele designprocessen for at sikre, at hvert aspekt af skabets udseende og funktionalitet er nøje tilpasset til dine behov og ønsker.

Kontakt os i dag for at begynde rejsen mod dit drømme garderobeskab. Vores dedikerede team af designere og snedkere vil hjælpe dig med at skabe et unikt og skræddersyet skab, der passer perfekt til dit hjem og din personlige stil.

Skræddersyede garderobeskab til skråvægge

Lokaler med skråvægge kan være utrolig svære at indrette. Traditionelle, masseproducerede garderober passer ikke ind i lokaler med for eksempel skråvægge. Til netop denne type lokale, er det oplagt med et snedkerfremstillet garderobeskab. Det sikrer nemlig, at møblet passer perfekt, og at pladsen anvendes optimalt. Det vil nok se lidt mærkeligt ud med møbler, der står så tæt ind til en skråvæg, som muligt, men som ikke kan komme til at stå helt op af væggen. Denne skønhedsfejl vil nok skabe et uønsket blikfang, der kan undgås med en indbygget garderobeløsning.

Få et unikt walk-in closet

En del af de garderobeskabe, som vi designer, er walk in closets til et specifikt rum. Hvis du drømmer om et walk in closet, så er det selvfølgelig nemmest, hvis der er et lokale i forlængelse af soveværelset, der fungerer godt som walk in closet. Det er dog langt fra alle hjem, der har sådan et lokale. Hos os, kan du få designet, produceret og monteret walk in closets, der passer perfekt til dit hjem uanset størrelse og form.

Unikt finish og udvalgte træsorter

Noget af det vigtigste ved designet af dit nye indbygget garderobeskab, er finish. Det er jo som bekendt, de små detaljer, der gør den store forskel. Hos KLASSIQ sætter vi en ære i at tænke på enhver detalje, når vi designer et skræddersyet garderobeskab. Vi har derfor designet fine hængsler, der passer til de fleste af vores skabe. Derudover bygger vi også skabe med indbygget lys og selvfølgelig passende bøjlestænger i træ eller metal.

Materialevalget er også vigtigt. Alle vores garderobeskabe kan bygges i forskellige træsorter i højeste kvalitet som eg, elm, ask eller wengé. Vi kan også skaffe andre træsorter, hvis du har en i tankerne.

Slips i indbygget vitrine garderobeskab

Garderobeskab med skydelåger

Både walk in closets og andre af de garderobeskabe, som vi skræddersyer til vores kunder, bliver ofte bygget med skydelåger. Et garderobeskab med skydelåger er særligt en populær løsning til walk in closets, men det fungerer også godt til garderobeskabe, der skal stå i entréen eller i soveværelset. Dette er nemlig smart, fordi det ikke kræver meget gulvplads foran skabet. 

Sko i indbygget vitrine garderobeskab

Skræddersyet garderobe skab til dig

Hos KLASSIQ tilpasser og bygger vi en skræddersyet garderobe, som passer præcis til dig, din indretning og dit tøj. Har du mange kjoler? Eller jakkesæt, der skal hænge? Vi sørger for at få det implementeret som en del af det endelige design. På samme måde kan vi tage hensyn til skuffer, skohylder eller andre specifikke ønsker. Sagt med andre ord designer vi en unik og skræddersyet garderobe præcis til dig – i tæt samarbejde.

Dit garderobeskab skal være en personlig oase, der opfylder dine behov, og gør det let for dig at organisere dine ejendele. Derfor arbejder vi tæt sammen med dig i designprocessen. Vi lytter til dine ønsker, analyserer dine behov og deler vores ekspertise for at skabe det optimale resultat.

Vores erfarne team af designere og snedkere er dedikerede til at levere et garderobeskab, der ikke kun er smukt og funktionelt, men som også afspejler din personlige stil. Vi tror på, at det perfekte garderobeskab er et resultat af samarbejde og omhyggelig planlægning. Vi hjælper hele vejen fra de indledende tanker, til skabet er placeret og installeret på sin endelige plads.

Hvad koster en garderobeløsning?

Prisen for en garderobeløsning varierer fra kunde til kunde, fordi hvert skab er unikt. Vi beregner totalprisen ud fra en sektionspris på 18.000 kr. pr. sektion. En sektion er for eksempel et højskab og en låge. Den endelige pris afhænger dog af opgavens kompleksitet, herunder antal sektioner, overskabe,  skuffer og hylder, indbygget lys, materialevalget og overfladebehandlingen af materialet.

Er du klar til at få designet dit drømme garderobeskab? Så kontakt os via knappen nedenfor.

Kontakt os