Indbyggede garderobeskabe
09
nov

Få en skræddersyet garderobeløsning

I ethvert hjem er der behov for garderobeløsninger til blandt andet entréen, soveværelset eller kælderen. Masseproducerede løsninger er selvfølgelig en mulighed, men hvis du drømmer om en unik, høj kvalitet garderobeløsning, der er bygget præcis til dit hjem, så bør du gå efter en skræddersyet garderobeløsning, så skabet bygges af et professionelt snedkerværksted. 

I Nordsjælland, syd for Esrum sø, omgivet af smukke marker, finder du de danske snedkerværksted Klassiq. Her producerer vores dygtige snedkere skræddersyede og kompromisløse garderobeløsninger til hjem overalt i Danmark. Hos Klassiq får du naturligvis hjælp til at designe et skab, der passer perfekt til dit hjem. For at gøre valget nemmere for dig, vil vi, i det følgende, gennemgå nogle af mulighederne. 

Inbygget skab med skunskabsskuffer

Hvorfor er det smart med et indbygget garderobeskab efter mål?

Et indbygget garderobeskab er fremstillet, så det ser ud som om, at det altid har været en del af huset. Når et garderobeskab bygges efter så præcise mål, så vil det se ud som om, at skabet blev bygget samtidig med huset. Dette gør blandt andet, at det store garderobeskab ikke vil få et lokale til at se småt ud – man antager bare at lokalet altid har været den størrelse, fordi garderobeskabet virker som om det altid har været der.

Er du nysgerrig efter at høre mere om vores garderobeløsning, så giv os gerne et kald på tlf. 40 40 60 25 eller på mailadressen martin@klassiq.dk. Du kan også læse mere om det på vores side om et indbygget garderobeskab efter mål

Hvordan skal dit indbygget skab designes? 

Hos Klassiq er alle de garderobeskabe, som vi producerer, 100% unikke. Hvert skab er nemlig designet, så det passer til formen, materialerne og stilen i det hus, som det skal bygges til. Her er nogle af de valg, som vi hjælper dig med at træffe ift. dit kommende skab. 

Solstråle på værktøj i snedkerværkstedet Klassiq

Skræddersyet garderobeskabe til skråvægge

Lokaler med skråvægge kan være utrolig svære at indrette. Traditionelle, masseproducerede, møbler passer ikke ind i lokaler med skråvægge. Til netop denne type lokale, er det oplagt med et snedkerfremstillet garderobeskab. Det sikrer nemlig, at møblet passer perfekt, og at pladsen anvendes optimalt. Det vil nok se lidt mærkeligt ud med møbler, der står så tæt ind til en skråvæg, som muligt, men som ikke kan komme til at stå helt op af væggen. Denne skønhedsfejl vil nok skal et uønsket blikfang, der kan undgås med en indbygget garderobeløsning. 

Walk in closet 

En del af de garderobeskabe, som vi designer, er de meget moderne walk in closets. Hvis du drømmer om et walk in closet, så er det selvfølgelig nemmest, hvis der er et lokale, i forlængelse af soveværelset, der fungerer godt som walk in closet. Det er dog langt fra alle hjem, der har sådan et lokale. Hos os, kan du få designet, produceret og monteret walk in closets, der passer perfekt til dit hjem, uanset størrelse og form. 

Slips i indbygget vitrine garderobeskab

Garderobeskab med skydelåger

Både walk in closets og andre af de garderobeskabe, som vi skræddersyer til vores kunder, bliver ofte bygget med skydelåger. Et garderobeskab med skydelåger er særligt en populær løsning til walk in closets, men det fungerer også godt til garderobeskabe, der skal stå i entréen eller i soveværelset. Dette er nemlig smart, fordi det ikke kræver meget gulvplads foran skabet. 

Finish og træsorter

Noget af det vigtigste ved designet af dit nye indbygget garderobeskab, er finish. Det er jo som bekendt, de små detaljer, der gør den store forskel. Hos Klassiq sætter vi en ære i at tænke på enhver detalje, når vi designer et garderobeskab. Vi har derfor designet fine hængsler, der passer til de fleste af vores skabe. Derudover bygger vi også skabe med indbygget lys og selvfølgelig passende bøjlestænger i træ eller metal. 

Materialevalget er også vigtigt. Alle vores garderobeskabe kan bygges i høj kvalitet træsorter, som eg, elm, ask eller wengé. Vi kan også skaffe andre træsorter, hvis du har en i tankerne.

Sko i indbygget vitrine garderobeskab

Skræddersyet til dig

Hos Klassiq skræddersyer vi dit garderobeskab til dig. Derfor bliver det designet ud fra din garderobe. Hvis du har mange kjoler, så vil vi designet skabet med god plads til at hænge kjoler. Eller skal du gerne vil have dine slips liggende, så kan vi designe skuffer til det. Skabet skal anvendes af dig, og derfor skal den designes til din garderobe. Vi designer derfor alt i tæt samarbejde med dig.  

Hvad koster en garderobeløsning?

Prisen for en garderobeløsning varierer fra kunde til kunde, fordi hvert skab er unikt. Vi beregner totalprisen ud fra en sektionspris på 11.500 kr. pr. sektion. En sektion er for eksempel et skab og en låge. Den endelige pris afhænger dog af opgavens kompleksitet, herunder antal skuffer og hylder, indbygget lys, materialevalget og overfladebehandlingen af materialet.

Er du klar til at få designet dit drømme garderobeskab? Så kontakt os via knappen nedenfor.

Kontakt os