Pastel blåt indbygget garderobeskab til børneværelset i Charlottenlund
07
jan

Indbyggede skabe – forskellige måder at skræddersy et indbygget skab til din bolig

Mangler hjemmet opbevaringsplads? Hvorfor ikke få en skræddersyet løsning med indbyggede skabe? Indbyggede skabe er virkelig blevet et populært valg i mange boliger – og det kan vi i den grad forstå! For uanset om det er lejligheden, rækkehuset, parcelhuset, gården samt murermester- eller patriciervillaen, som mangler en pæn opbevaringsmulighed, så er et indbygget skab netop løsningen, der passer ind i enhver type bolig.

Her hos Klassiq har vi mange års erfaring i at bygge håndlavede, indbyggede skabe i højeste kvalitet, og derfor vil vi i dette blogindlæg komme ind på nogle af de mange muligheder, indbyggede skabe giver i forskellige rum.

Elegant walk-in closet med snedker bænk

Indbygget garderobeskab – vi finder en skræddersyet løsning til dig

Hvis pladsen er knap på hjemmefronten, vil et indbygget garderobeskab udnytte den begrænsede plads på bedste vis. Det gælder uanset om det er i soveværelset, gangen, gennemgangsværelset, ved trappen, i kælderen eller andre steder i boligen. Vi bygger garderobeskabet, så det ser ud som om, at det altid har været en del af huset. Og har du særlige præferencer til, hvordan inddelingerne i det indbyggede garderobeskab skal være, så imødekommer vi naturligvis dine ønsker. Mulighederne er i hvert fald mange. Men én ting er sikkert: Vi sørger for, at dit funktionelle, indbyggede garderobeskab bliver en fryd for øjet at kigge på.

 

Vi bygger det indbyggede skab ind i væggen, så den oprindelige væg ikke længere er synlig. Men vi sørger også for, at skabet ikke bliver for dominerende i rummet – hverken fysisk eller visuelt.

 

Hvis de indbyggede skabe skal sættes op i forlængelse af skråvægge, så tilpasser vi skabene, så de passer efter de præcise mål. Vores indbyggede skabe kan nemlig med fordel monteres steder, hvor der er skråvægge.

Indbyggede skabe i højeste kvalitet

Hos Klassiq går vi aldrig på kompromis med kvaliteten i vores valg af materialer, ligesom vi udfører vores snedkerhåndværk til perfektion. Dine nye indbyggede skabe får derfor finerede inderskabe, bøjlestænger i metal/træ, fast forramme og skuffer i massivt håndtappet træ.

 

Vi udvælger kun det bedste træ, som vi kan få fat på. Af træsorter kan du som udgangspunkt vælge mellem eg, ask, elm og wengé. Men ønsker du en anden træsort, kan vi som regel imødekomme dit ønske. Mangler du inspiration til, hvordan vores indbyggede skabe passer til din boligs æstetik og arkitektur, så er vi naturligvis også klar til at komme med inspiration og rådgivning.

Kontakt os