Inbygget skab med skunskabsskuffer
10
jun

Indretning af soveværelse med skråvægge

Et soveværelse med skråvægge kan være en udfordring at indrette. Men det behøver det slet ikke at være. I dette blogindlæg kan du få inspiration til indretningen af soveværelser med skråvægge.

Sunkskabsskuffer

Nogle mener, skråvægge er upraktiske. Andre mener, de tilføjer charme og hygge. Men uanset om du er tilhænger eller modstander af skråvægge, så giver de faktisk mulighed for en anderledes og funktionel indretning. I et soveværelse med skråvægge skal seng, klædeskabe og andre praktiske ting gerne gå op i en højere enhed. Her hos Klassiq ved vi, at soveværelser med skråvægge kan indrettes hyggelige og funktionelle. De skæve vinkler behøver nemlig slet ikke at være din fjende. Møbler til soveværelset kan specialbygges, så de tilpasses 100% efter de skrå vægge. Således undgår du både spildplads, ligesom du får en smart, harmonisk opbevaringsløsning. Skabe i graduerede højder kan også være en god løsning, da disse tilpasser sig de skrå vægges hældning.

Indbygget skab med skib figur oven på

Indbyggede garderobeskabe til skråvægge

I soveværelser med skråvægge bliver lofthøjden lavere, jo tættere man befinder sig langs væggene. Derfor kan det nogle gange være en udfordring at finde garderobeskabe til soveværelser med skråvægge, som skal placeres op ad skråvæggene. Men i stedet for at se det som en begrænsning, skal man derimod se det som en mulighed. Et skab til en skråvæg efter mål er for manges vedkommende den optimale løsning, da man udnytter pladsen på bedste vis. Sådanne indbyggede garderobeskabe efter mål kan med fordel monteres på skråvægge i soveværelser, såvel som de kan monteres i stuer, børneværelser, badeværelser eller andre steder med skråvægge.

Indbygget reol

Indbyggede garderobeskabe efter mål kan tilpasses skråvægge i varierende højder og hældninger. Så uanset hældningen på skråvæggen i dit soveværelse kan et indbygget garderobeskab designes og laves, så det fuldstændigt er tilpasset din væg. Her hos Klassiq går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores håndværk og materialer. Vi sørger for, at dine indbyggede garderobeskabe er med finerede inderskabe, fast forramme, bøjlestænger i træ/metal samt skuffer i massivt håndtappet træ. Af træsorter kan du vælge mellem ask, eg, elm eller wengé. Men har du et helt særligt ønske til træsort, så kan vi stort set altid imødekomme dette ønske. Vi sørger for, at de indbyggede skabe passer til boligens øvrige æstetik og arkitektur, ligesom vi også altid er klar på at inspirere og rådgive, så du udnytter dit soveværelse på den bedste måde.

Indbygget garderobeskab

Få det soveværelse med skråvæge du altid har drømt om

I et stort soveværelse med skråvægge vælger mange at udnytte de ekstra kvadratmeter. Et populært valg er at kombinere soveværelset med en kontorplads, hvor man med fordel kan placere skrivebordet op ad et ovenlysvindue. På den måde får man det bedste ud af de ekstra kvadratmeter. Er der loft til kip i soveværelset med skråvægge – måske endda med synlige hanebånd – så gælder det også om at udnytte pladsen oppe i de lidt højere luftlag. Hanebånd pynter i soveværelser, og man kan med fordel bruge hanebåndene til at hænge en sansegynge op, hvis det er det, man har lyst til.

Kontakt os